Magiska Murphy!

Magical Murphy är leksaken som inte bara är klädd på olika sätt så att du ska ha lättare att knyta an till gorillan, men den låter också!

Gör man en sökning på nätet så hittar man inte så mycket information om magiska Murphy, om man bortser från dussintals med länkar till eBay, Tradera och liknande webbplatser. Det får mig att dra slutsatsen att det var en ordinär leksak, som lät när man tryckte på magen, och som inte gav någon större inverkan på världen när den släpptes.

Picture this!

Pictionary var ett otroligt hett spel när jag var ung, så hett att jag faktiskt gjorde ett eget Pictionary att ta med till gymnasieskolan så vi kunde spela på rasterna. Hur nördigt var inte det?

My Little Pony

My Little Pony invaderade våra leksaksbutiker och önskelistor på 1980-talet. Är i skrivande stund uppe i fjärde re-lanseringen, eller fjärde generationen som tillverkaren väljer att kalla det.

Tuffa TOMY-spel

Som jag ville ha KONGMAN... det var ju så häftigt! Och TOMYs klassiska vattenspel upp till höger, de regerade i skolan. Nu finns det appar som går ut på samma sak. Tryck på knappen för att få vatten att tryckas upp i mitten så små ringar följer med. Bättre än originalet? Tja, det går ju att diskutera.