Samla och få

Annons för VG tuggummi för barn där man även får information om att man kan samla och skicka in askar för att få en digitalklocka

En klocka. Dykarmodell. Kardborreband. Nästan gratis! Det är ju - törs jag säga det - klockrent! Nu var jag lite för gammal för det här erbjudandet när det kom mot slutet av 1990-talet, men hade jag varit 10-15 år yngre hade jag nog tjatat hål i huvudet på mina föräldrar om att få börja tugga VG tuggummi!

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.