I sin egen värld...

Publicerad 2019-06-08 av Adam Evertsson

En reklambild med titeln I sin egen värld....

Internreklam var väldigt vanlig förr i tiden, kanske än idag. Men i eran fram till slutet av 1980-talet så var internreklam ytterst lukrativt jämfört med att plocka in en annons för en leksak, klädesplagg eller liknande. Det var helt enkelt så att om man gjorde reklam för en annan tidning - vanligtvis på samma förlag - så gjorde det att det såldes så många fler tidningar baserat på den annonsen vilket gjorde att man tjänade mer pengar på det än om man hade tagit in en "vanlig" annons.

Här är det ju tennisproffset Björn Borg som försvunnit in i serietidningens värld i och med en hög med tidningen Seriemagasinet. Härligt nostalgiskt på många sätt!

Hittades i nummer 18 av Fantomen, från 1977 som då kostade 3:50.