Sköna kläder med Janne Bonde

Annons för kläder med James Bond-tryck

Världen väntar med spänning! En ny James Bond är på gång. Inte bara en ny film utan en ny skådis. När Roger Moore slutade som den ikoniska agenten föll lotten på Timothy Dalton att axla rollen i filmen Iskallt Uppdrag. Dalton hade kontrakt på tre filmer som James Bond och detta var den första. 

Filmen föll dock inte publiken i smaken, dels anses det vara ett för stort hopp mellan Roger Moors humoristiska tolkning av James Bond, dels var Daltons tolkning för våldsam och dels avslutades kalla kriget under tiden som produktionen av filmen pågick, så när filmen väl nådde biograferna berättar den en historia som blivit passé.

Dalton hade kontrakt på tre filmen som James Bond, men det blev bara två - Iskallt Uppdrag och Tid För Hämnd, som kom två år senare, 1989. 1994 tröttnade Dalton på att det inte blev av att nästa produktion kom igång och sa upp kontraktet. 

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.