Hyr klassiska Paperboy!

Annons för nya spel till Nintendos basenhet samt GameBoy
Hittades i

Nintendomagasinet var det heta i början av hösten 1990. Serietidningen innehöll serie baserade på de spel som man kunde spela på Nintendos enheter, mer koncentrerat runt Super Mario, Link och Zelda samt Captain N (N som i Nintendo). Var man prenumerant fick man också en bilaga som kretsade kring nya spel, tips och tricks och nyheter.

Annonserna som kördes i tidningen handlade nästan uteslutande om spelen och enheterna kring Nintendo, såklart, och i den här annonsen är det klassiska spel som Bionic Commando, Paperboy och Bubble Bobble som lyfts fram för Nintendos basenhet samt Super Mario Land, Solarstriker och Alleyway till Gameboy. Samtliga har jag ägt och spelat, kan väl tilläggas!

Hittades i nummer 2 av Nintendomagasinet, från 1990 som då kostade 13:50.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.