Töm en leksaksaffär

Reklam för en tävling med varumärkena Kalaspuffar och Fras-kuddar där man kan vinna leksaker för 10000 kronor
Hittades i

Snacka om alla barns allra högsta dröm - att tömma en leksaksaffär. Fast det var ju inte riktigt så. Precis som liknande tävlingar ända fram i våra dagar så finns det ju en begränsning. Här är det den allra enklast - du får bara "tömma affären" på det som du kan bära med dig ut. Det står inte uttrycklingen, men det handlar säkerligen om en enda vända. Gå in, plocka på dig det du vill ha, och gå ut. Klappat och klart. Men ändå, vilken chans. Förhoppningsvis så kunde vinnaren på detta sättet välja den dyraste dockan, den största lådan med Meccano eller kanske ångmaskinen som man suktat efter. Eller så nöjde man sig med en kulpåse för tvååsjuttifem...

Hittades i nummer 32 av Kalle Anka & C:o, från 1966 som då kostade 1:10.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.