Köp en Fanta och få en hundvalp

Reklam för drycken Fanta med en pojke som får en valp av sin mamma och pappa
Hittades i

Köp en Fanta och få en hundvalp på köpet - stämmer verkligen det? Nej, så är det såklart inte. Här har reklambyrån spunnit loss på att överraskningar är bra, att man inte kan få nog av glada överraskning. Till exempel när man får en hundvalp. Eller får möjligheten att dricka Fanta. Bilden på flasken visar enlitersflaskan av glas med skruvkorken från helvetet. Av metall med fyra-fem metalbitar som lossnar när man vrider upp korken första gången och som var sylvassa. Naturligtvis kunde man inte hålla sig borta från att vrida loss dem och sitta och vika ihop dem, vilket ibland eller ofta resulterade i små skärsår. Allt var inte bättre förr.

Hittades i nummer 12 av Fantomen, från 1978 som då kostade 4 kr.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.