Det magiska svärdet på VHS

Annons för en tävling där man kan vinna filmen Det magiska svärdet på videokassett
Hittades i

Warner Bros. har med skiftande framgång fört fram tecknade filmer, i stort sett alltid i skuggan av det stora animationsbolaget Disney. Vissa har gått bättre än andra - Space Jam och Järnjätten är två bra exempel - medan vissa andra har det inte gått riktigt lika bra för. Det magiska svärdet - kampen om Camelot gjorde inget större intryck på filmhistorien, men gladde säkert publiken som såg den. I den amerikanska versionen gjordes röster av kändisar som Cary Elwes, Eric Idle, Jane Seymour och Pierce Brosnan och i den svenska hördes Myrra Malmberg, Tommy Nilsson, Niklas Andersson och Ulf Larsson.

Hittades i nummer 4 av Tom & Jerry, från 1999 som då kostade 22 kr.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.