Prenumerera på Shang-Shi: Mästaren på karate

Reklam för tidningen Shang-shi där man uppmanas att prenumerera
Hittades i

Marvels serieuniversum är stort och brett på alla håll och kanter. Deras försök att föra över detta universum till bioduken har gått över förväntan och under hösten 2021 är det dags för Shang-Chi att få ta plats där. Serien gavs ut i album i Sverige på 1970-talet och i serietidningsformat - som den här annonsen gör reklam för - under åren 1993 och 1994.

Ett par underligheter kan ses i den här annonsen. Jag hittar ingenstans hur många nummer ett års prenumeration består av, och du ska betala det i frimärken. 199 kronor dessutom, vilket är ganska mycket att skicka i frimärken. Men framför allt så är det ett ytterst gammaldags sätt att betala för en prenumeration - jag kan inte faktiskt inte komma på någon annan tidning eller annons där man uppmanat till betalning med frimärken för en prenumertion - så sent som 1993.

Hittades i nummer 1 av Kallblodig, från 1993 som då kostade 10 kr.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.