Har du hört talas om Flygböckerna?

Reklam för böcker med piloten Biggles i huvudrollen, dels med illustration på ett flygplan och även fyra bokomslag
Hittades i

Biggles har jag hört talas om, jag har till och med hört talas om vapendragarna Algy och Ginger (fast via en Monty Python-sketch ska erkännas), men Flygböckerna har jag faktiskt inte hört talas om, eller sett någon annons om förrän nu. När jag tittar lite närmare på böckerna så ser jag att det står Röda Ramen, och den bokserien har jag några andra annonser för, så här verkar det bara vara de böcker med Biggles som lyfts fram i annonsen. Men... "Flygböckerna. Dom man hör talas om." Nej, lite udda reklamslogan...

Annonsen hittades i nummer 37 av Kalle Anka & C:o, från 1972 som då kostade 1:75. Köp tidningen.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.