John Holmes (!) och Sherlock Watson

Reklam för seriealbumet John Holmes och Sherlock Watson av David Nessle och Joakim Lindengren
Hittades i

Seriealbum på postorder är och har varit en ständigt återkommande reklam i serietidningar genom åren, och ger ett extra klirr i kassan hos förlagen. Här är det en aningen snuskigare variant, i alla fall om man ska titta på omslaget, samt nickningar till olika namn. John Holmes, till exempel, samma namn som den gamla porrstjärnan. I beskrivningen av äventyrer dyker Scheike upp i samband med sexsekt - känns som tungt inspirerat av dess namne Hans som dök upp i tidningarna på 90-talet. Eftersom det är David Nessle och Joakim Lindengren som står bakom alstret så ligger det nog ovanför ribban, och det hade varit skoj att bläddra igenom ett exemplar.

Annonsen hittades i nummer 5 av Bizarro, från 1994 som då kostade 21:50. Köp tidningen.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.