Skivklubben Musik för alla

Reklam för Skivklubben Musik för alla som erbjuder LP-skivor på postorder
Hittades i

Musik på postorder är inget nytt, men kan te sig som en udda företeelse för de som växer upp i en värld där streaming av musik och annan media är vardagsmat. Olika skivklubbar fanns i drivor under förra seklets decennier och det var ungefär samma grej. Du får välja några skivor som blir hemskickade, ungefär som en slags prenumeration, och du ibland välja att skicka tillbaks dem, eller avsäga dig månadens nyheter i förväg. I Skivklubben Musik För Alla får man även en present när man blir medlem, en skiva med fyra låtar av bl.a. Boney M och Amii Stewart, en skiva som du får behålla även om du går ur klubben på direkten. En sådan skiva kanske kunde inbringa storkovan på onlineauktionerna nu för tiden...

Hittades i nummer 1 av Karl-Alfred, från 1981 som då kostade 4:50.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.