Go with the flow

Jobbannons för Flow Interactive som söker personer som kan koda och projektledare som vill leda
Hittades i

Det känns som en halv evighet sedan, men it-boomen mot slutet av 1990-talet ska vi inte glömma bort så lätt. Jag befann mig lite vid sidan av den, fick smaka på vissa delar av den, och drogs lyckligtvis aldrig med i kraschen som till slut hände. Men det var en vild tid, där företag drog i elever på it-utbildningar och lockade med hutlösa löner för de som visade talang. Flow interactive var tydligen ett av bolagen som var med i den här vevan, oklart hur det gick för företaget när kraschen kom, men de verkar vara en av få företag som annonserat i serietidningar efter folk. Udda, men kanske lyckas koncept. I gamla pressklipp från nätet går det att hitta att "Flow Interactive har sedan 1998 utvecklat tjänster inom digital kommunikation med fokus på strategiska lösningar för Internet, extranät, intranät och e-commerce för kunder inom olika marknadssegment", så det passade som handen i handsken när det kom till den it-utveckling som behövdes vid sekelskiftet.

Hittades i nummer 4 av Ernie, från 1998 som då kostade 24:50.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.