Vem satte dit Roger Rabbit?

Reklam för musiksagan och poster-magasinet baserat på filmen Vem satte dit Roger Rabbit?
Hittades i

Jag var 13-14 år när filmen "Vem satte dit Roger Rabbit?" kom ut 1988 och jag blev helsåld på den. Att det fanns en parallell värld som bebos av tecknade figurer, figurer som dessutom kan vandra över till "vår" värld, var så coolt koncept. Kanske var detta upprinnelsen till min fascination av populärkulturella referenser mellan filmer och tv-serier, något som jag än idag tycker är väldigt skoj. Filmens regissör blev efter ett litet urvalsarbete Robert Zemeckis, som vid det här laget hade succéer som "Den vilda jakten på stenen" och "Tillbaka till framtiden" bakom sig. Filmen blev en succé och belönades med tre Oscarsstatyetter. Och naturligtvis så följdes filmen upp med olika slags produkter som i annonsen ovan: pysselböcker, musikssagor, postermagasin.

Hittades i nummer 50 av Kalle Anka & C:o, från 1988 som då kostade 8:90.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.