Popaffischer från Rock Art

Reklam för affischer från Rock Art AB
Hittades i

Om du är tonåring - eller var tonåring - på 80-talet så förväntades du ha dina väggar tapetserade med coola affischer. En del kanske du fick via tidningen OKEJ, eller någon annan liknande tidning, men du kunde också beställa dem från olika företag, t.ex. Rock Art AB i Täby. Underlaget är oljemålningar utförda av kända engelska popkonstnärer. De flesta är snygga och bra målade, en del ... not so much. Men om det är en affisch av din allra hetaste idol, spelar det någon roll om perspektivet är lite tveksamt, eller att huvudet är aningen för stort eller för smått i förhållande till kroppen? Antagligen inte...

Hittades i nummer 5 av SM Special, från 1982 som då kostade 8:50.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.