Ta med mamma och pappa till EuroDisney!

Reklam från Euroway och EuroDisney i Paris
Hittades i

12e april 1992, lite över 30 år sedan när detta skrivs, slogs portarna upp till EuroDisney, Europas första - och hittills enda - Disneyland. Bara ett par år senare bytte parken namn till Disneyland Paris, även om en del fortfarande kallar parken EuroDisney, framför allt fransmännen själva. Jag hade förmånen (?!) att jobba i parken under ett kvartal 1996 och det var en upplevelse på många sätt, både positiva och negativa. En sak är säker i alla fall, att besöka Disnyeland Paris är en upplevelse, och 1992 så gjorde EuroWay slag i saken och erbjöd kompletta paket för att ta oss svenskar till parken redan från premiärdagen. 

Hittades i nummer 11 av Kalle Anka & C:o, från 1992 som då kostade 12 kr.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.