Rädda Willy. Igen!

Reklamaffisch för filmen Rädda Willy 2 som har biopremiär i augusti 1995
Hittades i

Som om det inte räckte med en första film om späckhuggaren Willy, så kom sommaren 1995 uppföljaren; Rädda Willy 2. Och sedan kom en till - OCH en till. Totalt fyra filmer finns det (hittills) om Willy, och hur den förväxta guldfisken behöver räddas. Varje gång jag ser något om Rädda Willy tänker jag på originaltiten - Free Willy - och att det i Storbritannien betyder något helt annat. Jag hade för mig att filmen fick byta namn i Europa av just den orsaken, till Save Willy, men jag hittar inget på internet om det. Tja, jag kanske minns fel...

Hittades i nummer 31 av Kalle Anka & C:o, från 1995 som då kostade 16 kr.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.