Tävla med Estrella

Reklam för en tävling där man ska skriva vad en indian säger om Estrellas Indian Pop
Hittades i

Om det är något som jag inte kan leva utan så är det popcorn. Jag äter det säkert två-tre gånger i veckan, samtidigt som jag betar av en film eller tv-serie. Det är en del av min kost, kan man nog säga. Innan Filmstaden införde sina regler om att man måste köpa deras godis så var det alltid två påsar Estrellas popcorn som fick följa med in i biomörkret. Någonstans mellan 1986, då den här annonsen kördes i serietidningarna och nu, så togs indian bort från namnet. Då, 1986, så kunde man i alla fall tävla om vad indianen sa om popcornpåsen. Jag hoppas att det var någon ordvits om kanotvinsten som vann, ordvitsar regerar!

Hittades i nummer 12 av Seriemagasinet, från 1986 som då kostade 7:90.

Dela med dig av dina tankar

Den här tävlingen kommer jag ihåg. Jag skickade in tre eller fyra förslag. Om jag minns rätt så var det inga ordvitsar utan handlade mer om pop-musik för att knyta an till pop-corn.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.