Nalle Puh i McDonalds Happy Meal

Reklam för Happy Meal från McDonald's
Hittades i

I somras var jag och besökte leksaksmuseet Toy World i Helsingborg och en av deras stora avdelningar är McDonald's prylar som kommer med i deras barnmeny Happy Meal. En imponerande samling och där, någonstans i mitten, fanns dessa leksaker uppställda - Nalle Puh, Ru, Uggla och Kanin. Från Disneys håll är det ren och skär reklam, figurernas uppdykande i Happy Meal-lådorna hänger ihop med ett släpp av tre Disney-filmer. Inget konstigt i det, Happy Meal används ofta för liknande samarbeten. Här är det även en tävling med ett fint pris - en resa till Disneyland Paris, inte illa.

Hittades i nummer 19 av Kalle Anka & C:o, från 1999 som då kostade 20 kr.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.