Det är mysigt att läsa Chock

Reklam för tidningen Chock
Hittades i

Skräckserier har givits ut i vågor på den svenska serietidningsmarknaden känns det som, en våg i mitten av 1970-talet, med bland andra Chock och Boris Karloffs Midnattsrysare. Sedan en våg i början av 1980-talet med bland andra Mysterieserier och ett decennium senare, då med bland andra Terror. Jag tackar inte nej, vad kan kännas mysigare än att krypa upp i soffan med en bra skräckserie när vinden blåser utanför knuten. Om sedan det är den bästa reklamen att dra på sig en mask från Buttericks med matchande plasthänder för att dra uppmärksamhet till tidningen Chock, det är en helt annat fråga...

Annonsen hittades i nummer 8 av Boris Karloffs midnattsrysare, från 1973 som då kostade 2:25. Köp tidningen.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.