High Life

Reklam för godisbiten High Life från Marabou
Hittades i

I filmen Full speed igen, med bland annat en ung Jeremy Renner (som sedermera blivit känd som Hawkeye i Marvels filmer) så får skolan besök av den mer eller midnre religiösa sånggruppen "High on life". Eftersom jag, tyvärr, sett filmen ganska nyligen sett filmen var det detta som föll in i skallen direkt när jag såg den här reklamen. Själva godisbiten från Marabou blev nog inte långlivad, det är i alla fall ingen som följts upp med en massa andra annonser, och jag har inget minne av godisbiten från min egen ungdom. Dock låter receptet ganska gott - mjölkchoklad med krispiga rispuffar och jordnötsnougat. Hade definitivt prövat den om jag fått chansen idag...

Annonsen hittades i nummer 6 av Stålmannen, från 1981 som då kostade 4:95. Köp tidningen.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.