Kom med i kuliga Kalle Ankas Bokklubb!

Reklam för Kalle Ankas bokklubb
Hittades i

Grunden i mången barnkammarens bibliotek - Kalle Ankas bokklubb. Alla har väl, på ett eller annat sätt, haft någon av dessa böcker i sin bokhylla. Själv gick jag med i bokklubben när mina barn var små, som gav många härliga lässtunder tillsammans. Här är det klassiker som Dumbo och Bambi som lockas med, och vem kan motstå dessa underbara historier...?

Annonsen hittades i nummer 40 av Kalle Anka & C:o, från 1978 som då kostade 3:95. Köp tidningen.

Dela med dig av dina tankar

Jag var med i bokklubben som liten knatte och det blev många fina sagostunder med pappa. När jag själv blev pappa så har jag köpt flera av böckerna på loppis och läst för mina barn.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.