TYCO - Snabbast vinner!

Reklam för bilbana från Tyco med en bild på en racerförare som sitter inne i bil
Hittades i

Fartfylld annons för bilbanor från TYCO. När jag var ung var det TYCO som hade de coolaste banorna, och jag önskade mig hett ett paket från just TYCO. Dock fick jag hålla till godo med en kort bana som mina äldre systrar fått när de var unga. Man åkta bara runt, runt, runt och hela tiden åkte bilarna av banan. Det dög ju, men jag önskade alltid att jag hade fått TYCOs Daredevil Cliff Hangers, där bilarna kunde köra uppför väggarna - det var sååååå cooolt!

Annonsen hittades i nummer 11 av ALF, från 1989 som då kostade 10:90. Köp tidningen.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.