Full fart med Corgi Rockets

Corgi Toys visar upp en imponerande samling av olika bilar: några från deras Corgi Rockets-serie och några "vanliga". Rocketsbilarna var de extra snabba bilarna som du "sköt" iväg som en raket med katapultrampen och sedan for bilarna runt på banen du byggt upp (eller for av om man gjort banan för snäv).

Corgi Rockets upphäver tyngdlagen

Ibland känns det som att den enda reklamen som syntes på 1960- och 1970-talet i Kalle Anka var reklam för leksaksbilar. Corgi, Husky och Matchbox var väldigt dominerande bland tidningarnas annonser. Därför kommer här ännu en. Detta är ett av Corgis varumärken - Corgi Rockets, de bilar som var framtagna för att susa fram i Corgis racerbanor med vägar av plast.

Vad sägs om att äga en Lunar Bug?

En Bentley från Corgi Toys i all ära, men den stora behållningen från den här annonsen är ju den hel-coola Lunar Bug, som är så stor att den kan härbärgera en bil från två andra produktlinjer hos Corgi - Corgi Juniors och Corgi Rockets. Dock förstår jag inte vingarna, de kan ju inte tillföra så mycket funktionalitet på månen - fast å andra sidan blir det kanske lättare att föreställa sig att bilen kan flyga, när man leker med den på jorden... 🤷‍♂️