James Bond och Läderlappen!

Leksaksbilar lekte jag naturligtvis med när jag var liten, gjorde vägar i sandlådan, orsakade trafikolyckor eller översvämningar där vattenslagen fick agera orsaken till naturkatastrofen. Men som vuxen, med otaliga sedda tv-serier och filmer, så blir jag ju alldeles till mig när jag får se bilar som hämtas från den populärkulturella sfären.

Ta bara James Bonds Aston Martin, komplett med katapultstol. Fanns med i filmen Goldfinger som kom 1964, som också ryktas vara första gången en laser visas på film.

Bilar från HUSKY

Husky är tillbaks med en ny annons, denna gång med maffiga present-set med en större mängd leksaksbilar i paketet. Samlarväskan är ju cool också, om man hade haft råd med en sådan och fyllt den med bilar så hade man ju varit skolgårdens konung!

Vad sägs om en VV Bubbla från Husky?

Några av mest vanliga annonser är dessa reklamannonser för leksaksbilar i alla dess former. Matchbox bredvid Corgi bredvid Dinky Toys. Men vad gör väl egentligen det. Det finns ju så många varianter av bilar för vuxna, och då kan ju barnen få ett minst lika stort urval. Husky visar här upp ända varumärken som Volkswagen, BM Volvo och Jaguar. Och hade du riktigt stor tur så fick du även ett garage till dina Husky-bilar!