My Little Pony

Skoldags för de små ponnysarna! Den stora behållningen av den här annonsen får jag nog säga är namnen på de nya kusarna: Alphabet, Count-a-lot, Schoolbag, Pictures, Musictime, Playtime, Sportstime och Paintingtime. Kam medföljer också - så man kan kamma håret på sina My Little Ponies.

Musiksagor med Mattel och Hasbro

När det handlar om musiksagor och kassetter så är det oftast Walt Disneys sagor som lyfts fram. Här är det dock varumärken från Mattel och Hasbro som står i centrum - Barbie, My Little Pony och Lady Lovely Locks. Samtliga skulle säkert inbringa en mindre förmögenhet på Tradera eller eBay med rätt köpare...

Vingförsedda nyheter från My Little Pony

My Little Pony, de näst magiska ponnyerna som huserar i Drömdalen, får här sällskap av sex stycken ponnyer med hår som ändrar färg när solsken träffar lockarna, samt sex stycken Windy Wing ponnyer - My Little Pony med vingar!

My Little Pony

My Little Pony invaderade våra leksaksbutiker och önskelistor på 1980-talet. Är i skrivande stund uppe i fjärde re-lanseringen, eller fjärde generationen som tillverkaren väljer att kalla det.