Modeller från Airfix

Reklam för fyra byggsatser från Airfix
Hittades i

Att bygga modeller har alltid varit stort och har kanske på senare decennier även accepterats i finrummen. Via sociala medier blir kreatörerna uppmärksammade på ett helt annat plan än tidigare. Airfix var - och är - en av de stora producenterna av modellsatser och den här annonsen visar på bredden av deras sortiment. Tre av de fyra elementen täcks in här: luft, vatten och mark. En Boeing 747 får representera luften, kapten Scotts fartyg Discovery får representera vatten och på mark susar en Jaguar 420 eller en motorcykel från BMW fram. Hade det varit en brandbil eller liknande som täckt in eld hade vi haft alla fyra elementen.

Hittades i nummer 45 av Kalle Anka & C:o, från 1970 som då kostade 1:45.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.