LEGOs tekniska program

Reklam för Legos tekniska program där du kan bygga en kran eller gaffeltruck
Hittades i

Året innan den här annonsen kördes i Fantomen, 1977, så lanserades LEGOs tekniska byggsatser och det var så de benämndes ända fram till 1984 då t/taxonomy/term/2045 blev den samlande titeln. Här ges du möjligheten att bygga med hålbalkar, bussningar, kardanknutar och axlar och därigenom skapa nya avancerade underverk - antingen utifrån LEGOs byggsatser eller med hjälp av din egen fantasi. Med tanke på hur många vuxna det är som nu för tiden bygger och samlar på LEGO känns den här reklammeningen lite överflödig: "En ny utmaning för dej som tycker att du vuxit ifrån ifrån LEGO, men som gillar det ändå."

Hittades i nummer 26 av Fantomen, från 1978 som då kostade 4 kr.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.