Fabulous Hair Friends

Reklam för hårprydnaderna från Fabulous Hair Friends
Hittades i

Fabulous Hair Friends tillverkades av Tyco, just det, de som gjorde bilbanorna som varenda unge suktade efter på 80- och 90-talet. Fabulous Hair Friends var små dockor med väldigt långt hår i olika färger som du kunde koppla ihop bredvid varandra och sedan fläta ihop håret på dem. Med deras armar om varandra "låstes de fast" i varandra och sedan kunde man sätta dem på en klämma som man kunde sätta på sina kläder eller kanske i håret. Det blev ingen större succé hos Tyco och när den här annonsen kördes i svenska serietidningar 1995 så var säkert beslutet taget hos Tyco att sluta tillverka dem eftersom året därpå var de borta från sortimentet.

Annonsen hittades i nummer 9-10 av Musse Pigg & Co, från 1995 som då kostade 20 kr. Köp tidningen.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.